S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
 

 

karta zliav MAS Vršatec

 

BIO MAGAZÍN

arr35 NEBEZPEČNÝCH ZLOŽIEK v konvenčnom deodorante a antiperspirantePoužívate bio a prírodné deodoranty alebo neveríte ich účinkom a obávate sa, či budú fungovať po... arr3BIO KOZMETIKA SANTE PRE KAŽDÝ TYP PLETIKeď sa tradičné spojí s novým, väčšinou ide o poctivo premyslené a kvalitné novinky. Nemecká značka... arr3Bio kozmetika METEO LOGIC z francúzskeho pobrežiaFrancúzska značka bio kozmetiky METEO LOGIC vyrábaná v spoločnosti Laboratoires de Biarritz... arr3AKO ŠKODIA ZDRAVIU KONVENČNÉ LAKY NA NECHTYNalakované nechty dotvárajú náš celkový vzhľad, prispôsobujeme ich oblečeniu a štýlu, a aj preto je... arr3ZELENÁ BIO KOZMETIKA - poklad z prírody pre človekaZelená, organická, bio a prírodná kozmetika ...to je cesta, ktorá plne rešpektuje prírodu,... arr3Domáce šumivé EKO tablety na čistenie WCTrochu času, dostupné ingrediencie a chuť tvoriť – pre dobrý pocit nič viac netreba. Vyrobiť doma... arr3BIO DENTÁLNA HYGIENA PRE KRÁSNY ÚSMEV...alebo ako veľmi je moja pasta toxická?Možno sa pýtate, prečo mám používať bio zubné pasty? A či práve bio je to podstatné, čo by ma malo...


CVIKLOVÉ CARPACCIO s karamelizovanými vlašskými orechami

Príjemný kontrast chutí, zdravý a svieži „šalát“, ktorý prekvapí sladkou chuťou cvikle a karamelizovaných vlašských orechov doplnený sviežosťou zelených šalátových listov. Recept, skvele využiteľný ako ľahký letný obed či večera alebo ako predjedlo.

 

Cviklové carpaccio s karamelizovanými vlašskými orechami

 

1 stredne veľká cvikla

¼ šálky vlašských orechov

1 PL kokosového oleja

1 PL medu

hrsť rukoly

30 g feta syra

 

Dressing

2 PL olivového oleja

1 PL balzamikového octu

morská soľ

1 PL dijonskej horčice

1 PL medu

šťava z ½ citróna

 

 

Rúru predhrejeme na 180 ºC.

Cviklu zabalíme do alobalu a pečieme asi 1 hodinu, pokým nezmäkne.

Potom ju rozbalíme a preložíme do nádoby so studenou vodou, aby sa ľahšie ošúpala.

Cviklu ošúpeme a odkrojíme koniec.

Veľmi tentko nastrúhame alebo nakrájame na plátky a poukladáme ich na tanier.

V panvici rozpustíme kokosový olej a med, prisypeme vlašské orechy a obalíme ich v tekutej zmesi, pokým nezačnú hnednúť.

 

Na tanier na plátky cvikle položíme hrsť rukoly premiešanej s dresingom,

posypeme fetou a skaramelizovanými orechami a podávame.


Dobrú chuť!

 

 

autor: idunnashop.sk

zdroj foto a receptu: leanlivinggirl.com

 


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

 

MzBkMDYyNT